utorak, 18. prosinca 2012.

DobitKlikom - besplatno uzmi 10$ i zarađuj 2% dnevno


http://www.profitclicking.com/?r=J0lqfl3tyN&p=ep
http://www.adclickxpress.com/?r=J0lqfl3tyN&p=bo
DobitKlikom je novost na svjetskom tržištu jer nudi mogućnost da pokrenete vlastiti posao uz njihovu potporu od 10$ koje vam poklanjaju u startu da se uvjerite da sistem funkcionira i da možete početi odmah zarađivati 2% dnevno.
Ovo je prava prilika da pokrenete vlastiti internet posao bez ikakvih troškova i bez zapošljavanja drugih.

Kako do besplatne potpore?

Samo ste nekoliko koraka do početka posla koji vam može preokrenuti život.







1. Registrirajte se potpuno besplatno putem ovog linka:   http://www.profitclicking.com/?r=J0lqfl3tyN

2. Možda će vam trebati G-mail račun, jer sustav nekad ne prihvaća druge kao što je Yahoo i sl. Ali pokušajte s osnovnim e-mailom,  ako vam ne stigne potvrda na taj e-mail onda otvorite besplatni g-mail račun.

3. Nakon registracije dobijete od kompanije 10$ koje ulažete u kupnju svog paket oglasa koji svaki dan donosi 2% zarade.

4. Kada skupite u računu dovoljno novca kupujete novi paket oglasa kako bi vam i on donosio 2% dnevno. Vi uvijek možete, ako želite dodatno uložiti svoje novce što će samo ubrzati vašu zaradu.
Za početak predlažem da se registrirate besplatno, uložite dobivenih 10$ i na kraju pozovete svoje prijatelje da učine isto.

Proces registracije traje samo par minuta, a ovaj poklon od 10$ neće trajati vječno pa zato požurite.




Kome god kažete za ovu odličnu ponudu kasnije će vam biti zahvalni !


Ako želite nešto uložiti u ovaj posao, najbolje je da ne pretjerujete već kupite najviše 4 oglas paketa (40$) i na taj način odigrate na "sigurnu kartu".

Mogu vam sa sigurnošću potvrditi da sam u ovom poslu 10 mjeseci,i da sa samo 120$ uloženih sredstava  imam trenutnu dnevnu  zaradu u iznosu od 57$ i da sam već nekoliko puta povlačio po nekoliko stotina dolara bez problema. Imam preko 300 referala koji su mi od velike koristi u novčanom smislu.

Koliko u stvari možete zaraditi ?

Vi u startu nećete zarađivati puno, jer na dobivenih 10$ od kompanije dnevno zaradite 0.20 $, ali nemojte zaboraviti da niste ništa ni uložili.
Od svakog člana, kojega eventualno uključite vi dobijete 10% ili jedan dolar od svake pozicije koju oni kupe. Vi dobijete 5% ili 0,50$ za svaku poziciju koju kupe članovi od vaših članova.

V A Ž N O!

Nemojte otvarati više računa ili se više puta registrirati jer će vas kompanija izbaciti iz sustava i ukinuti sve račune.
U ovom poslu potrebno je da otvorite račune kod najmanje dvije internet banke. Predlažem, da to budu Payza i SolidTrusPay kod kojih se registrirate potpuno besplatno.

Naglašavam, da nikoga ne morate zaposliti kako bi zarađivali jer vi svaki dan zarađujete 2% od svojih paket oglasa, ali to ne znači da ovaj posao ne ponudite svojim prijateljima koji će se registrirati preko vas i donositi vam svaki put kad kupe jedan oglas paket, 1$.

U ovom poslu zarađuju svi osim onih koji niti ne pokušaju. Vi sigurno niste jedan od tih i zato će te biti uspješni.

Registracija je potpuno besplatna preko ovog linka: http://www.profitclicking.com/?r=J0lqfl3tyN



Nema komentara:

Objavi komentar